Selecteer een pagina

Relatiepraktijk RelatieF

De opdracht

Rianne de Laat is relatietherapeute. Ze heeft haar eigen praktijk opgezet en wilde daarbij een nieuwe website, een mooi logo en bijpassende huisstijl. In samenwerking met Rianne ontwierp Van der Bent Communicatie al de benodigde middelen.

Details

Opdrachtgever
Relatiepraktijk RelatieF
Rianne de Laat
www.relatief.eu

Producten
Huisstijl met logo, briefpapier en visitekaartjes. Website: ontwerp en realisatie.

Logo Ontwerp

Het nieuwe logo bestaat uit twee onderdelen. Allereerst uit het woord RelatieF, waarbij de letter F ingekleurd is om het woord relatie subtiel te laten zien. Daarnaast is er het beeldmerk. Hierin zijn twee figuren te zien die met elkaar zijn verbonden in een relatie.

Complete huisstijl

Om Relatiepraktijk RelatieF te helpen met de externe communicatie, is er een huisstijl ontworpen die past bij de uitstraling en het karakter van de praktijk. De huisstijl is vervolgens toegepast op alle communicatiemiddelen.

Nieuwe website

Een mooie website is tegenwoordig onmisbaar. Daarom wilde opdrachtgever Rianne graag een nieuwe website hebben waarop haar klanten informatie kunnen vinden over haar praktijk. De website heeft ook een blog gekregen, waarop Rianne regelmatig nieuwe verhalen schrijft voor haar klanten.

Visitekaartje

Het visitekaartje laat de belangrijkste informatie zien over de Relatiepraktijk RelatieF. De speelse uitstraling laat het karakter zien.