Selecteer een pagina
Kools Conflictbemiddeling

De opdracht

Voor ondernemer Adrie Kools werd een geheel nieuwe lijn aan communicatiemiddelen ontworpen voor zijn nieuwe bedrijf. Voor zijn adviesbureau werd een nieuw logo met bijpassende huisstijl bedacht. Daarbij konden het bijpassend briefpapier met visitekaartje niet ontbreken. Als laatste werd een volledig nieuwe website ontworpen.

Details

Opdrachtgever
Kools Conflictbemiddeling
Adrie Kools, oprichter en eigenaar

Producten
Huisstijl met logo, briefpapier, visitekaartjes en handboek, nieuwe website, emailhandtekening

Logo Ontwerp

Het nieuwe logo symboliseert de verschillende partijen waar Kools Conflictbemiddeling mee te maken krijgt in zijn praktijk. Ze zijn verschillend (van kleur) maar staan wel met elkaar in verbinding.

Kools conflictbemiddeling helpt beide partijen om dichter naar elkaar toe te groeien en samen te werken aan constructieve oplossingen.

Complete huisstijl

De nieuwe huisstijl heeft frisse, heldere kleuren gekregen. Die kleuren zie je terug in het logo en in de vormgeving van bijvoorbeeld het briefpapier en de visitekaartjes.

Nieuwe website

Deze website is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Na de conceptfase met feedbackrondes kwam de definitieve invulling. De wensen van de klant werden zorgvuldig uitgewerkt in het eindresultaat.

Visitekaartje

Een mooi visitekaartje kan natuurlijk niet ontbreken. Dit persoonlijke kaartje laat in één oogopslag de uitstraling zien van Kools Conflictbemiddeling.