Selecteer een pagina

Fydro

De opdracht

Fydro B.V. is een bedrijf dat betonnen platen maakt voor diverse toepassingen. De platen worden gebruikt als beschutting langs snelwegen, als gevelbedekking en als beschoeiing langs rivieren en kanalen. Deze toepassingen wilde Fydro B.V. in beeld brengen met een aantal video’s. Van der Bent Communicatie zorgde voor de uitvoering van die wens en maakte drie videoproducties.

Details

Opdrachtgever
Fydro glassfiber concrete
www.fydro.nl

Producten
Bedrijfsvideo, diverse productvideo’s, Powerpoint design

Demonstratievideo Concrete Cladding

Fydro B.V. verkoopt platen van beton. Deze worden onder andere gebruikt om gevels te beschermen en te decoreren. Van der Bent Communicatie kreeg de opdracht om een video te maken waarin te zien is hoe zo’n gevel met betonnen platen wordt volgehangen.

Bedrijfsfilm Fydro B.V.

Een andere wens die Fydro B.V. had was het in beeld brengen van hun eigen onderneming. In deze korte video vertelt Gijs Janssen (directeur) het verhaal achter zijn bedrijf. De kijker neemt een kijkje achter de schermen en wordt meegenomen in de wereld van beton.

Productvideo faunapassage

Deze video is gemaakt om te laten zien hoe beschoeiing langs de oever van een rivier wordt geplaatst. De betonnen platen worden stuk voor stuk vastgezet om de oevers te beschermen.